Excelutbildning en trygghet

Har man en excelutbildning så kan man känna sig trygg då man kan göra så mycket med detta program.

Man behöver då aldrig fuska på ett prov då detta program också är till för att kunna hålla reda på allt.

Så här fuskade ett geni på en tentamen på universitetsnivå

Han tog sin mobil och tejpade fast den bakom pappersdukarens behållare i toaletten. Han gick ut när han fastnade vid en fråga och ringde upp en vän som fick leta upp de rätta svaren i böckerna. När man gör tentamen får man ju inte ta med sig mobiltelefonerna. Man får vara borta en viss tid och skriva upp när man kommer och går.

Han klarade sig genom hela sin utbildning med toppbetyg. Ingen person har någonsin kommit på honom. Hur kan jag som hertiginna veta detta? För att jag är den som bara vet när någon inte har rent mjöl i påsen, jag är synsk och medial, passar er för mig jag bits.

När du gör karriär så kan du också ha en privat frisör för styling av håruppsättning och make-up. Det är inte lätt att inneha en titel för då måste man hela tiden leva upp till den. Nu förstår ni varför drottning Silvia alltid tar med sig sin frisör överallt, även utomlands.

Så vill du ha en trygg framtid kan du också plugga denna excelutbildning och nå många framgångar i din framtid utan att behöva fuska dig fram. Du kommer också gärna klara av dina prover och känna dig duktig och informerad. Sedan kan du även jobba på dagis som teskedsgumman brukade göra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *