Drömbostaden bör vara hel och ren

Ska man köpa en ny lägenhet så finns det lite tips på vägen

En lägenhet får inte ha några skavanker när man ska köpa den. För det kan då bli en mycket dyr historia. Det finns skrämmande historier om hur folk har förlorat massa pengar för att de inte varit noga med att hitta alla fel innan besiktningen.

 

Ett hus och lägenhet ska också vara kliniskt rent.Det finns nog inget jobbigare än när man ska flyttstäda då det är extra noga med det. Ingen vill komma hem till ett hem som inte är riktigt städat. Alla vill komma hem till ett hem som verkligen är städat och kliniskt rent.

Det finns också i dag många städbolag som håller rent massa hus, hotell och lägenheter. Du kan också kolla hemstädning pris innan du anlitar rätt städfirma så att du får vad du betalar för.

Det finns också mycket man kan göra själv för att hålla rent i hemmet

  • Man ska plocka efter sig
  • Dammsuga varje dag
  • Damma varje dag
  • Lägga smuts i smutskorgen
  • Diska varje dag
  • Beställa hem mat i stället för att laga maten
  • Jobba utanför hemmet
  • Sitta i bilen och jobba
  • Vädra
  • Stryka

Det finns mycket som ni ser som man själv kan göra för att underlätta vardagen i sitt hem. Man sparar då mycket tid och besvär.

Allt handlar inte om att städa varje dag, man kan också sluta stöka till och jobba utanför hemmet.

Att bo på slott och herrgård

Man kan hyra in sig på ett fint slott eller herrgård där de har egna personal som städar. Då slipper man också städa hemma varje dag. Det finns inget tråkigare än att försöka hålla det så rent som möjligt hemma. Tänk dig själv hur mycket tid vi egentligen lägger ned på alla tvätt och dammsugning av vårt hem. Drömmen hade varit att få bo på Drottningholm en natt för att få känna sig riktigt kunglig en dag. Där kan du säkert ställa en fråga om dagen till guiderna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *