• I Samarbete med Sinful –

Så hur kul är inte det här? Jag har kollat igenom deras hemsida & dom säljer inte bara sex leksaker. De har guider och snabb leverans till skillnad från många andra ställen. Sexleksakerna kommer från hela världen, så de har ett stort utbud. Det bästa är att de var väldigt diskreta paket, så du behöver inte oroa dig för att någon ska se vad just du har beställt. De har Skandinavien största e-handelsföretag, sedan 2008 då de startade. Deras aspiration är att inspirera folk till ett bättre sex liv. Därför delar dom med sig av informationen & kunskapen om produkterna för att just ditt sex liv ska bli den bästa upplevelsen. De har leksaker för både män och kvinnor, även för par.

En produkt jag tycker är väldigt intressant är ”Gör din egen dildo” vill du ha en exakt kopia av din killes penis? Då är det här perfekt. Eller om du vill ge din tjej en dildo i present, så är det extra kul. Då kan du njuta av din partner även när ni är ifrån varandra!! De har även ”Glow in the dark” exakt samma sak fast den lyser i mörkret… hur spännande ? Man blandar pulvret med vatten, sen häller man det i formen man får till. Sen har du 30 sekunder på dig att stoppa din penis i formen, det tar ca 1 minut för det att torka. Sen har du den perfekta presenten.

Min personliga åsikt är att de har ett unikt koncept, som är både roligt och personligt. För mig är det något helt nytt. Det är så intressant att kolla igenom deras hemsida för man får så mycket inspiration. Innan jag hittade deras hemsida så viste jag inte ens att sånna här saker existerade. Jag vill inspirera andra till att utforska alla möjligheter på ett bra sätt.

Sist men inte minst så vill jag dela denna länk till deras hemsida så ni kan se för er själva
Sexleksaker

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *