Inredning för dig som är mörkrädd

Du kan inreda hela min lägenhet i ljus färger

När vissa människor växer upp så var små barn rädd för Mupparna och Fragglarna. Så fort dessa barn blev ensam så var de rädd att mupparna eller fragglarna skulle dyka upp. Därför är det viktigt för vissa barn att sova med tänd lampa och har nog aldrig i sina små liv sovit med släckt lampa.

Många små barn trivs därför med vita eller rosa väggar och ljusa möbler. Till dessa skulle de kanske vilja ha en fin matta och massor av belysningar. Nu finns det så att man kan ha  strålkastare i huset som även sprids utanför huset eller ljus inomhus som riktar sig ned som på bild nedan. Tove Landberg har till exempel konst i shabby chic stil och du kan även köpa kaffe och te online genom henne.

Be mäklaren hitta en ljus lägenhet åt dig

När du väl ska anlita en mäklare så ber också om en ljus lägenhet som har mycket sol både höst, vinter, sommar och vår. För vissa lägen släpper inte in så mycket ljus och det är då små barn kan känna att det väl är mörkt och läskigt. För dina små barn skulle be om en lägenhet med stora fönster och högt i tak.

De flesta har en mäklararvode lägenhet för vad det kan kosta att anlita dem. Ta ändå reda på arvodet för din mäklare så att du inte får en överraskande summa när du väl är nöjd med allt annat. Det har hänt att folk inte tar reda på själva arvodet och utgår ifrån att det ska kosta som allt annat. Har du inte anlitat mäklare förut så är det dags att du anlitar nu och tar reda på all fakta innan du ger dig in på saker och ting. Har du ingen erfarenhet be en vän om hjälp och ha med dig vännen även när du tittar på din nya lägenhet.

Se också till att de grannar du har är tysta och snälla så att du inte bli väckt mitt i natten med fester och skrik för sånt har också hänt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *