Okategoriserade

Inredning för dig som är mörkrädd

Du kan inreda hela min lägenhet i ljus färger

När vissa människor växer upp så var små barn rädd för Mupparna och fragglarna. Så fort dessa barn blev ensam så var de rädd att mupparna eller fragglarna skulle dyka upp. Därför är det viktigt för vissa barn att sova med tänd lampa och har nog aldrig i sina små liv sovit med släckt lampa.

Många små barn trivs därför med vita eller rosa väggar och ljusa möbler. Till dessa skulle de kanske vilja ha en fin matta och massor av belysningar. Nu finns det så att man kan ha  strålkastare i huset som även sprids utanför huset eller ljus inomhus som riktar sig ned som på bild nedan. Tove Landberg har tex konst i chabby chic stil och du kan även köpa kaffe och te online genom henne.

Be mäklaren hitta en ljus lägenhet åt dig

När du väl ska anlita en mäklare så be också om en ljus lägenhet som har mycket sol både höst, vinter, sommar och vår. För vissa lägenhet släpper inte in så mycket ljus och det är då små barn kan känna att det väl är mörkt och läskigt. För dina små barns skulle be om en lägenhet med stora fönster och högt i tak.

De flesta har mäklararvode lägenhet för vad det kan kosta att anlita dem. Ta ändå reda på arvodet för din mäklare så du inte får en överraskande summa när du väl är nöjd med allt annat. Det har hänt att folk inte tar reda på själva arvodet och utgår i från att det ska kosta som allt annat. Har du inte anlitat mäklare förut så är det dax att du anlitar nu och tar reda på all fakta innan du ger dig in på saker och ting. Har du ingen erfarenhet be en vän om hjälp och ha med dig vännen även när du tittar på din nya lägenhet.

Se också till att de grannar du har är tysta och snälla så du inte bli väckt mitt i natten med fester och skrik för sånt har också hänt.