Alltid bekvämt med flytthjälp

~ annons Grabbarna Flytt ~

Hur jobbigt är det inte att packa ihop hela sitt liv & flytta? Alla behöver hjälp av någon. Alla  kan helt enkelt inte lyfta tungt, vilket tyvärr ingår i en flytt…

Men 2015 startade 3 killar som gillar att umgås & lyfta tungt sin egen flyttfirma. Genom att erbjuda deras tjänster till vänner & bekanta i Stockholm & Helsingfors. Nu har de över 100 anställda i företaget för att kunna erbjuda sina kunder all hjälp som behövs i alla flytt situationer. De erbjuder dig även hjälp om du inte hinner eller orkar packa allt inför flytten, samt magasinering av dina saker. På deras hemsida kan du läsa all information som behövs och även få en översikt över vad just du behöver få hjälp med. Du kanske är trött efter flytten och inte orkar flyttstädningen? De kan hjälpa dig med det också! Här kan ni läsa er vidare  Flyttfirma Helsingfors  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *