Okategoriserade

Så här sparar du din tid när du reser

Det bästa sättet att spara tid när du reser är att resa första klass så att du kan sitt så ostörd som möjligt.

Människor gillar att resa längre sträcker så ledes de får vara ensam och klarar annars inte av att resa kollektivt. Folk behöver lugn och ro för att gå igenom sina mail i mobilen och bocka av saker och ting från min almanacka.

Folk brukar även meditera så fort de är ensam och visualisera hur de vill att min framtid ska se ut. Precis allt går enligt en viss schema i mitt liv just nu. Vissa människor är även utbildade coach och tar emot klienter som vill lära sig hur de ska forma sin egen framtid. Alla växer de genom min vägledning och de är nöjda och återkommer. Vi människor är nuförtiden är bland människor väldigt mycket därför behöver de alltid vara i fred när jag reser.

Jag kommer gå in på mer om hur du sparar din tid i morgon då jag ska tala om en föreläsare som jag har fått coach av just för att spara min dyrbara tid. Allt med att spara tid och tidrapportering är spännande då tid är även pengar. Samt tänker du på hälsan så har du digitalhalsan som även säljer hälsosamma teer online.

Allt ska vara enkelt enligt mig. Ett annat som jag kom att tänka på som är enkelt är enkel smörjteknik som du kan hitta på Fokus gruvindustri sida. På denna sida kan du även läsa om att guldet har sjunkit i pris och att de tror att värdet snart kommer att höjas igen.

Jag vet inte hur sant detta är, men enligt en teori jag har hört så kommer man i framtiden bara betala med guld. Detta innebär att pengar i form av papperssedlar eller mynt försvinner.

Alltså både guld och tid är pengar både nu och i framtiden.