Okategoriserade

Update angående fillers mm

I dag har jag fått massa saker gjorda, saker som jag skjutit fram. Jag började med att besöka Lifetimeclinic, för att fixa fillers till mina läppar. Vi la in 1ml stylage, det är min personliga favorit för läppar. Jag tycker att dom håller mycket längre, dock så är dom lite hårda i början. Men det försvinner med tiden & dom håller sig jätte fina. Ni kommer få före & efter bilder denna vecka, så fort svullnaden har lagt sig. Jag kan verkligen rekommendera er att gå till lifetimeclinic om ni vill göra fillers eller botox. Jag har ju gjort en hel del behandlingar hos dom, till exempel svett botox, kindben & läppar även provat laser (hårborttagning) dom är verkligen superduktiga på sitt jobb.

Sen är det så att mitt nagel ställe ligger precis bredvid, så jag fixade till två naglar som blivit lite skadade. Nu är jag på väg in till T-centralen för att äta lite middag, efter det ska jag åka hem. Jag behöver rensa & sortera lite bland mina kläder, jag började faktiskt redan igår. Har även en del saker att förbereda inför imorgon, jag ska på två möten. En jobb intervju & även kolla på en lägenhet i Stockholm, dit jag möjligtvis flyttar. Jag har inte haft ett fast jobb sen i augusti, jag känner mig ganska klar med alla mina projekt som jag gjort undertiden. Så jag ville göra något nytt.

Jag har ju spelat in 4 musik videor sen augusti, även rest till 3 länder. Spanien, Turkiet & ukraina, haft en hel del fantastiska fotograferingar. Så många fina bilder, så jag är verkligen nöjd med dom 4 senaste månaderna. Mer uppdateringar kommer snart

XOXO LIPPSY