Bästa tips innan en modellfotografering

Det är viktigt att sova ut om man ska få fint hår, hud och naglar.

Det är så klart viktigt att använda bra märken till sin hy och även när man väljer make-up. Jag brukar då välja produkter som faktiskt är allergitestade för jag tänker varken förstöra min hy eller ha tårar i ögonen på grund av en dålig och billig mascara. När jag ska på modelluppdrag då är det desto viktigare att ta hand om sig själv. Både äta rätt och att sova ordentligt. Jag brukar tyvärr inte orka röra på mig så mycket utan tar promenader då och då på söndagar.

Jag besöker då gärna loppis och brukar googla runt för att se var de har loppis. På loppis brukar man hitta dyra skönhetsmärken till ett mycket bra pris. Tex häromdagen när jag var på en stor loppis hittade jag massor och fick betala 10 kr styck för en mycket stor förpackning dessutom. De var ej använda utan det handlade bara om felköp.

När jag är hemma brukar jag också se till att sova ordentligt och dricka mycket vatten. Jag väljer då mineralvatten för att inte torka ut min hy. Jag älskar mineralvatten och älskar Coca cola mer, men pga av all socker så väljer jag mineralvatten som dryck.

Mina bästa tips på hur du ska vila ut innan en modellfotografering

  • Vila på en hängmattestånd för då känns det som om du är ett spädbarn på nytt eftersom den vaggar dig till sömns
  • Låt det vara lite kallt i det rummet du ska sova i för hjärnan blir då automatisk trött
  • Visualisera innan du somnar för då kan du också få allt du önskar dig. Det sista du tänkte på innan du somnar är också vad som kommer komma in i ditt liv.
  • Du ska absolut inte röka eller dricka håll dig totalt borta från sånt så gott det går
  • Ta långa promenader innan du går och lägger dig. Ta dem innan direkt innan du ska sova utan gör det kanske 2 timmar innan för är man upp i varv kan det vara svårt att somna. Du kan till exempel ta promenader direkt när du vaknar för då ska du se att du verkligen vaknar till en gång för alla.
  • Duscha gärna eller blöt ned håret och sedan föreställ dig att du har simmat och är väldigt trött nu, då kommer du garanterat att somna direkt.
  • Duscha varje morgon för när man känner sig ren blir man också automatisk piggare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *