En kvinna beslutar själv om sitt utseende

Många människor har åsikter om kvinnor och deras utseende. Folk vill så gärna vara nöjda med sina utseenden och för att bli nöjd krävs också att man tar hand om sig.

Det är inte lätt att bli nöjd med sitt utseende om man verkligen vill se bra ut. Alla människor vill se bra ut, det finns nog ingen som skulle säga att de inte bryr sig om hur de ser ut. En normal frisk människa vill gärna se både snygg och proper ut. För vi vet att vi blir bättre behandlade när vi bryr oss om hur vi ser ut. Det finns dessutom massa psykologiska tester man har gjort för att se hur folk blir behandlade.

Sann historia om en man som inte ser utseende hos kvinnor

Det finns en man som byter sällskap lika ofta som folk byter underkläder. Denna man åker med jämna mellanrum på semester och lär känna kvinnor som kommer och bor hos honom i 2 veckor. Sedan vet ingen vad som händer då han lätt hamnar i konflikt med dem och sedan inte vill veta av dem längre. När de anländer till honom påstår han att han är superkär. Han lovar dem evig kärlek och verkligen ger dem uppmärksamhet så att när han tröttnar efter två veckor kommer det som en chock för dem. De funderar över hur en människa kan ändras så lätt bara över en natt? Han går heller inte efter något speciellt utan alla är välkomna och vill bo hos honom. De får också bo längre om de så önskas men då kan han inte lova att han håller sig till en kvinna. Många har passerat hans bostad från lång till korta från mörka till ljusa. Dessutom från normala till ruskigt ovårdade kvinnor. Jag kan inte säga att någon ser bra ut utan alla är de medelmåttiga. Hade dessa kvinnor råd hade de säkert tagit till skönhetsbehandlingar och kirurgi för att kunna fånga en normal man som tar hand om dem.

Vill du också göra något för ditt yttre så ska du Besök https://doctork.se/ så får du här massor av tips för vad just du kan göra för ditt utseende.

Du ska inte låta dig påverkas av någon annan varken till att göra något åt ditt utseende eller att låta bli. Allt du gör ska du enbart göra för att du själv vill trivas bättre med dig själv, inte för att någon annan ska trivas eller vantrivas.

Fanns en person som sa till sin bästa vän “om du gör plastikoperationer kommer jag sluta umgås med dig” Till svar fick hon “den dagen jag önskar plastikoperera kommer jag definitivt inte tänka -oj jag får ej operera mig för den där idioten kommer sluta umgås med mig” Nej den dagen är mitt eget beslut ingen kan verkligen få mig att vilja operera eller hindra. Den här som försökte hota med att bryta vänskapen är nästan värre än någon som ger tips vad man gör för sitt utseende. Fast ingen vill att någon heller säger “har du funderat på att operera sin näsa”. Man ska respektera varandra och inte ge sig på varandra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *