Okategoriserade

Trevliga detaljer till dina gäster

Tänk på dina gäster

När man är hemma i sitt egna hem och går in i badrummet så finns det en hel del vi har i våra skåp som vi använder. Hur mycket tänker vi på våra gäster när dom kommer hem till oss och behöver använda badrummet? Man har kanske gäster som man bjudit in som man inte känner så väl och då vill man att det ska finnas saker tillgängligt i badrummet. Av erfarenhet så är frågar man gärna inte om sådana saker.

gäster

En finare flaska av något slag som man fyllt med flytande tvål. Det istället för att ställa fram den man köpt gör ett trevligt intryck. Idag är det inte så många som använder eller lägger fram tvålar och tvålkoppar. Istället används flytande tvål i olika dofter. Att också ha en handkräm på handfatet bredvid tvålen tycker jag är trevligt. Att kunna smörja in händerna efter ett toalett besök kan göra många glada och nöjda.

gäster

När jag har varit borta som gäst och använt badrummet där jag befinner mig har det ibland varit svårt att veta var man ska torka händerna. Oftast hänger det två eller tre handdukar på väggen som man antar är ägarna till bostaden, och dom vill man ju inte använda. Att hänga en ensam handduk på väggen tycker jag är bäst då man förstår att det är för gäster. Det finns ju också små skyltar man kan sätta ovanför kroken med “gäster” om man vill.

Ett annat tips är också att se till att handduken till din gäst är annorlunda än dom övriga.