Njut på ett av kungafamiljens slott och bostäder

Drömmer du ofta om att besöka de idylliska och härliga kungliga slotten

Nu kan du nästan bo ihop med den svenska kungafamiljen

Varje helg finns möjligheten att delta i guidade rundturer på slotten. Se kungligaslotten.se för att se öppettider kan du besöka deras hemsida. Ta med dig hela bloggligan dit och njut av svenska slottet.

Tänk om deras slott skulle hyras ut, hade du då anlitat en mäklare för att få ta del av dessa bostäder? Många skulle nog vilja bo på slott och många skulle nog bli trötta på att bo så långt ifrån centrala delen av Stockholm.  Det enda slottet som är nära centrum är Stockholms slott och där skulle man kunna bo om man vill ha nära till till exempel Gamla stan med alla dessa fina restauranger. För vill du ändå gå på stan så går du över bron och är då på Östermalm och har även nära till Djurgården.

Det ska inte vara svårt att anlita en mäklare som kan hjälpa dig att bo på ett slott som är ganska centralt. I Uppsala finns många sådana bostäder som ser ut som slott men som är i centrala delarna av Kramfors. I Stockholm borde det också finnas flera sorters bostäder för den som söker en våning med dubbeldörrar som är typisk för stora slott och salar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *