Okategoriserade

Har du avloppsproblem hemma?

Markiser ger inte bara skydd gentemot solen utan det ger också ett ädelt intryck till butiken samt ett gammaldags intryck.

Vi människor har svårt att förändra våra vanor och visste du om att när en butik ser gammaldags ut så inger det mer trygghet. just för att du på en undermedveten nivå tror att du har varit där förut. Detta är programmerat hos oss eftersom vi är inte bara vår födelsedag. Vi ärver våra celler av våra föräldrar och deras föräldrar. Det som de i sina dagar har upplevt finns kvar i våra minnesceller och vårt undermedvetna.

En pool som är ren med bra vatten behöver också avloppsrensning med jämna mellanrum för att kunna hållas ren. Du kan aldrig sälja en pool om du inte visar upp din live samt att du då använder dig av rent vatten i den. För detta behöver du rensa vattnet så att kunden blir sugen på att själv skaffa en pool med varm vatten. Bästa är att vattnet då ska vara varmt året runt vilken lyx va?

Jag trodde på allvar att butiken Nibo skulle öppna så fort de såg att jag som bloggare skulle in och kolla in markiser. Parkerade snyggt utanför men ingen öppnade dörren. Det var så stängt som det bara gick att bli. När jag skulle åka därifrån insåg jag att jag hade parkerat helt fel dessutom och upptagit 3 parkeringar genom att ställa min bil lodrät. Sedan kan du koppla av hos Stillahem med Jessica.