Okategoriserade

Hemma

Ett hem är olika för alla, det kan va en plats eller en känsla. Man kan känna sig hemma när man är med en viss person eller på en speciell plats. För mig är ett hem inte bara en lägenhet där man sover och äter om dagarna. Jag känner mig hemma i ukraina, det är någon speciellt med naturen, omgivningen som får mig att vara lycklig. Jag känner en trygghet när jag kommer dit, jag kan vara mig själv & fokusera på dom viktiga sakerna i livet. I Sverige blir jag en annan person, jag blir lätt deprimerad & känner mig så stressad. Allt trauma jag varit med om har utspelat sig i Sverige och det är något jag inte kan komma ifrån så länge jag är här. Det är så mycket negativa känslor inblandat i allt. Just nu gör jag mitt bästa av tiden här innan jag kan åka iväg igen och starta mitt nya liv. Jag har en dos vaccin kvar för att få mitt covid-pass & väntar på att mitt nya pass ska komma, sen åker jag igen. Berätta gärna vad ni tänker, vad anser ni som hem?

XOXO LIPPSY