Okategoriserade

Mini golf

Här om dagen va jag i Sundbyberg på ett event hos Golfbaren sverige. Deras koncept är minigolf inomhus, där man även kan beställa mat och dryck. Verkligen super fina lokaler, så lyxig inredning och design. Dom har även en lokal i Vasastan som jag tyvärr inte besökt än (kommer definitivt besöka i framtiden). Det var så roligt att spela minigolf, så länge sen! Jag var duktigare än jag trodde, då jag va den i gruppen som fick mest hole in ones. Alexander Erwik va den som arrangerade eventet, han är en event planerare (erwikcommunication) Han lyckas alltid planera super trevliga events. Nu va det ett väldigt litet event då det är lite nya restriktioner, men jag kan ändå säga att jag hade det super trevligt under kvällen.

XOXO LIPPSY

(Gå gärna in på min Instagram om ni vill se mer från den kvällen)