Okategoriserade

Bastun är igång

Igår va en dag då jag fick mycket saker gjorda. Jag möblerade om i mitt sovrum (kommer bilder snart) samt tog en kväll ledig för att bara koppla av. Jag hade en tjej kompis över som jag inte träffat på evigheter. Det vart en kväll full av skratt och mycket värme, vi satt nämligen i bastun större delen av kvällen. Vilket visade sig va jätte bra för min hud då jag vaknade med ett super lent ansikte. Jag tror att man behöver ta en dag för att bara koppla av och njuta av nuet. Det är så man håller ut i längden, speciellt nu på vintern är det viktigt att ta hand om sig själv.

Jag äter D vitamin varje dag (under vintern) för att få i mig det som behövs, då man inte ser solen så mycket. Jag försöker alltid dricka mycket vatten & få i mig C-vitamin, som en daglig rutin. Det är så lätt att bli deprimerad och tappa livs lust under vintern, så det är verkligen den viktigaste årstiden att ta extra hand om sig själv. Så gott man kan

XOXO LIPPSY