Inlägg

Extentions Guide

Annons PozeHair

Hej på er finisar, hur mår ni?

I dag tänkte jag prata lite om löshår. Om det är någon som är expert på det ämnet så är det jag. Jag har provat alla metoder under flera års tid. Jag kan även berätta att jag har provat tejp-hår från pozehair, som jag tycker höll en jätte bra kvalite ( så gör som mig, köpt dit löshår där) då ni kan va säkra på kvalitet och garanti osv. Jag personligen har haft kort hår utan extensions då det har blivit slitet av färgning osv. Det är inte en självklarhet för alla tjejer att ha långt & fylligt hår även om många drömmer om det. Löshår kommer i olika längder oftast från 40-60 cm, man kan alltid bestämma själv utifrån sitt eget hår & önskemål. Om man är nöjd med sin hårlängd och kanske bara vill att håret ska ha lite mer volym och tjockhet så kan man oxå sätta in löshår för att få det fylligare. Ett tips jag har till er som inte provat löshår tidigare är att göra en stor fläta på sidan av huvudet innan ni ska sova, på så sätt blir löshåret inte så trassligt när man sover & det håller bättre kvalitet. Man kan fläta håret hur man vill, men jag föredrar att göra en låg fläta på sidan då det blir bekvämast att sova på. Om ni går in på pozehairs hemsida så kan ni även se att det går att läsa om massa olika saker som kan va hjälpsamma så som Skötselråd, instruktioner mm.

Om man inte vill sätta in löshår permanent så som man kan göra med tejp eller Keratin fins det även klipin hår som är äkta. Det är väldigt lätt att lära sig sätta in & det tar bara några minuter när man väl har lärt sig. Fördelen med det är ju oxå att man kan välja från dag till dag hur man stylar håret. Personligen föredrar jag keratin som metod för att sätta in håret, då man inte behöver va så försiktig när man tvättar det. Med tejp hår måste man va lite mer försiktig så man inte får hårinpackning eller balsam på tejpen, då den kan lossna. Här har ni lite bilder för inspiration hur det kan se ut med löshår 👇🏽

 

XOXO LIPPSY