Förena nytta med nöje i naturen med luftgevär

Ska du ut i naturen så ska du ta med kläder till alla väder. För nu ska vi ut med luftgevär

Om man ska ut i skogen för att prova på jakt när det är jaktsäsong så ska man även tänka på hur man är klädd. När det tex är höst och vinter då kan det bli riktigt kallt i skogen. Då behöver du verkligen klä dig varmt med bra handskar så att du kan hålla i luftgeväret i flera timmar utan att behöva frysa om händerna. Du behöver också bra skor som är fodrade så att du kan gå långt i skogen och lurpassa på de fåglar du har för avsikt att skjuta med luftgeväret. Välj också ett vandrarhem eller hotell som är nära sjö och skog så du kan utöva jakt. Eftersom det är så pass nära sjön kan du verkligen gå ut i naturen med ett luftgevär hos PN Jakt och prova skjuta ned glasflaskor så att du kan öva dig fram.

 

Tänk och sova på ett ställe med stora glas ute i naturen och känna att det är varmt inomhus och kallt utomhus. Riktig julkänsla, dessutom när du ska vila efter en lång dag med jakt i skogen med luftgeväret.

Nedan ger jag tips på ett hotell som faktiskt är nära natur och skog för att ni ska kunna vara ute i skogen så mycket som möjligt.

Örestrand har 3 konferensrum och den största rymmer 240 personer. Har ni dessutom fångat något djur på er jakt så fråga de i köket om de kan tillaga er fångst. Ta detta med en nypa salt för kanske får du inte ta in en hare som du har fångat. Det finns även jaktkurser där man kan gå på olika högskolor och folkhögskolor så att man vet vad man gör när man väl ska ut och testa sig fram. Det är bra att ha en utbildning innan man ger sig ut. De har också fin konst, dvs shabby chic konst och god kaffe och te.

Dagkonferens från 405 kr/person inkl. moms.
Förmiddagskaffe med fralla; lunch med varmrätt, salladsbuffé, bröd, lättöl/vatten och kaffe; eftermiddagskaffe med kaka.

Dygnskonferens från 1282 kr/person inkl. moms.
Förmiddagskaffe med frallor, lunch, eftermiddagskaffe med kaka, 2-rätters middag och frukost. Boende i enkelrum.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *