Okategoriserade

snö toppade berg

Godmorgon på er mina fina, hur har eran vecka varit? Min vecka har varit full med jobb. Men eftersom jag inte har fått något wifi installerat i lägenheten än så har det även varit veckans höjdpunkt. Varje morgon  när jag kollar ut från fönstret så ser jag den rosa soluppgången mot dom vita snö täckta bergen, det är så vackert. Det känns nästan som om jag fortfarande drömmer.

Den här veckans jobb har varit intensiv, då allt är nytt. Det tar lite tid att lära sig, men det är så kul. I dag är det lördag, så jag jobbar från 10.00 – 01.00 minst. Mina ända lediga dagar är söndagar, då allt för övrigt är stängt här i Norge. Men det känns bra att jobba mycket, tiden går fortare. Jag är ju i princip helt själv här borta, men jag har mycket att göra så jag har inget emot det. Där av har jag inte mycket bilder att visa er än, men det kommer. Så håll er uppdaterade