Inlägg

Din guide till CBD

– Annons för CBDguiden

Har ni oxå provat CBD, eller är det helt nytt för er ? Jag har provat. Men jag hade mycket frågor kring det innan, så jag tänkte dela med mig lite utav den informationen jag lyckats få genom www.CBDguiden.se

Först och främst så är det helt lagligt att använda, om den är fri från ämnet THC, så det som är viktigt att jag tänka på är att beställa från en pålitlig tillverkare. Det kan va svårt att hitta, men på deras hemsida så kan ni se deras rekommendationer på hemsidor som håller måttet. Syns det på drogtester är det många som undrar, eftersom det kommer ifrån cannabis egentligen. Svaret är nej!! Om du har valt en olja från en pålitlig hemsida så är oljans THC värde under 0,3 vilket inte visas. Så det är ännu en fördel med att köpa från rätt leverantör. Obs i Sverige är det ändats lagligt att använda CBD oljor helt fria från THC.

Stress och ångest är två saker som många upplever, till den grad att det blivit till ett problem i vardagen. CBD har en bevisat lugnande effekt på kroppen och fungerar därför särskilt bra mot just det. Anledningen till detta är att när du känner stress och ångest så  påverkar  CBD neuronerna, de gör de mindre aktiva – det vill säga håller dig lugnare. Det fins många användnings områden för CBD så som skönhet. Skönhetsindustrin har valt att inkludera det i olika typer av skönhetsprodukter. Det vill säga att man, med hjälp av CBD olja i Sverige, kan få betydligt färre rynkor och en mer elastisk hud. Detta är ett bra alternativ för dig som vill bli av med tidiga ålderstecken eller minska synligheten av redan uppkomna sådana. Så egentligen är det en mångsidig produkt. Jag tycker verkligen att ni ska gå in på www.CBDguiden.se och läsa vidare på deras hemsida så kommer ni få svar på just det ni är ute efter.

XOXO LIPPSY