Okategoriserade

Ännu ett bröllop

Hej på er mina fina, vad gjorde ni på halloween i år ?

Jag kom precis på att jag glömt uppdatera er om mitt hallowen firande. Jag vet inte om ni kommer ihåg min outfit från förra året som var Harley Quinn & Jokern med Genri Teivald. Den hamnade iallafall i tidningarna, så vi ville överträffa det i år. Alla sa att det skulle bli jätte svårt att göra något lika bra igen, men jag fick en ide. När jag och min bästis va ute på shopping runda, så besökte vi en secondhandbutik för inspiration. Det var då jag hittade en brudslöja med glitter och vart kär, det va exakt en sån jag ville ha på mitt framtida bröllop. Vilket inte kommer hända just nu så jag tänkte att jag lika bra kunde klä ut mig till en död brud.

På hallowen var vi på ett event i Cafe opera, som Johan Carlen bjöd in oss på. Alla var där och vi fick bilder tagna av olika fotografer. Så målet med att hamna i tidningen lyckades vi med i år igen. Jag kan lägga in en bild här under från en av tidningsbilderna jag fått skickat till mig. Då jag inte är i Sverige för tillfället så har jag inte fått tag på själva tidningen än. Men kan även lägga in lite andra bilder från halloween.