Inlägg

Skönhet

-reklam för Skönhetskliniken –

Om det är något som inspirerar mig så är det skönhet, det fins så mycket saker man kan göra. Att ta hand om sig själv är viktigt enligt mig, då menar jag inte bara fysiskt. man kan nästan ändra allt man känner sig obekväm med, så som ögonbryn, läppar mm. Jag menar inte att man ska förändra något som man inte vill, men det fins saker som iallafall har fått mig att må psykiskt bättre.

Jag gjorde en 3d tatuering på mina ögonbryn när  jag var  17 år, det var något som fick mig att bli bekvämare med mig själv. Innan tatueringen så hade jag väldigt ljusa ögonbryn, visst dom var tjocka men det syntes inte så mycket. Jag ville inte gå någonstans, inte ens till affären innan jag hade målat mina ögonbryn. Mitt naturliga hår va mörkt & jag kände mig inte bekväm i skillnaden, så det är enligt mig ett av dom bästa besluten jag har gjort. Det fick mig att spara så mycket tid på att inte behöva måla mina ögonbryn. Jag hade inte längre ångest över att gå ut osminkad, det fick mig att bli trygg i mig själv. Jag har fått äran att skriva om detta företag som heter Skönhetskliniken, dom har alla olika behandlingar man kan tänka sig. Så som 3D ögonbryn som jag nyss pratade om, det kan ni hitta HÄR.

Det är viktigt i sånna här situationer att man kan lita på  kliniken och att dom kan utföra ett bra jobb som du oxå blir nöjd med. Så gå gärna in på deras hemsida och kolla lite mer då det fins mer information om många fler behandlingar.

Det många inte vet är att man kan få ett naturligt resultat av att göra 3D-bryn, man behöver bara gå till rätt ställe. Dom har något som heter 3D-stråteknik, vilket är super bra för dig som kanske saknar egna ögonbryn, eller har bitar utan hårväxt. Det är inte det ända, då du även kan få hjälp med att forma till till dina ögonbryn med denna metod. Dom flesta inklusive mig har o jämna ögonbryn, och det går att fixa till. Det som många kliniker erbjuder är billigt men inte bra eftersom dom använder sig utav fel färger som ändrar färg med tiden. Så när man försöker fylla på dom blir det oftast ännu mer fel. Skönhetskliniken använder sig utav färger som istället bleknar med tiden, som går att fylla på utan några problem. Det är något jag skulle rekommendera, då jag har personlig erfarenhet av detta.