Inlägg

Inredning

– Reklam för Kakelpalatzet –

Hej på er mina fina! Just nu så har jag mycket att tänka på, allt runt omkring min nya lägenhet.

Det jag tänker på just nu är badrummet, då det hade varit så mysigt med ett spa liknande tema. Jag älskar verkligen att kunna ha lyxen hemma, sån härlig känsla. Så jag satt precis och kollade runt på Kakelpalatzets hemsida där dom har allt, då menar jag verkligen allt. Dom har ett stort utbud på kakel och klinker men även badrumsinredning. Hur snyggt skulle det inte vara med marmor tema? Det är en av mina absoluta favoriter när det gäller badrums dekoration. Nu såg jag att dom har tre olika marmor plattor och även lite liknande material som jag verkligen gillar. Mitt badrum känns väldigt tomt nu då jag precis flyttat in och inte har några tillbehör alls..

Men på Badrumsinredning  finner ni deras samarbetspartners, klicka er in på logotyperna för att komma vidare till deras hemsida. Där hittade jag super mycket inspiration till mitt badrum. Det fins speciell badrums belysning och även jätte fina badrums tillbehör så som tvål pumpar & krokar speciellt. Allt för att du ska kunna få din helt egna stil, i hemmet.

Kakelpalatzet Har funnits sedan 1992, vilket betyder att det är ett pålitligt företag som kan sin grej. Dom fokuserar speciellt mycket på just kvalitén och en unik design, där av skiljer dom sig från många andra hemsidor. Deras butiker fins i Stocholm, Mölndal & Katrineholm! Men det går säkert bara att beställa från deras hemsida om ni redan vet vad ni ska ha. Jag har som sagt fått jätte mycket inspiration och även hjälp efter att kollat in deras hemsida. Allt är så enkelt att hitta & förstå, då dom är måna om att hjälpa sina kunder så mycket som möjligt med allt från frågor om installation, mått mm. Här under har ni två bilder jag hittade via deras hemsida, som inspirerade mig.