Okategoriserade

Ny lägenhet

Nu har jag officiellt flyttat till norge, både jobb och lägenhet. Om ni läste mitt senaste inlägg om mina borttappade resväskor, så ville jag bara uppdatera er med att dom äntligen kom fram. Jag fick dom hemkörda samma dag faktiskt, så ibland har man lite tur. Just nu har jag fullt med att koma igång med det nya jobbet, det är inte bara ett jobb… Utan tre jobb just nu.  Så jag jobbar  alla dagar i veckan förutom söndagar. Vilket passar mig perfekt, nu på vintern då jag ändå inte vill gå ut i kylan. Vad tycker ni om att göra under dessa kalla tider?

(Jag jobbar med sociala medier för två företag och även på en restaurang, fredagar & lördagar)

Ni är säkert sugna på att se min nya lägenhet..
men jag väntar fortfarande på inredning som är beställt. Eftersom det inte fins så mycket utval här i byn, så är det bara att vänta. Det kommer ta ett tag innan allt är klart.