Okategoriserade

Kommer aldrig åka med SAS igen

” If you never go you will never know “

Nu har jag gjort en del resande i år.. Det började med en semester till Spanien sen vart det Norge över sommaren för jobb. Sen tog jag mig en lång semester på nästan två månader i Ukraina. Precis varit i Sverige några dagar för halloween och lite annat jobb, bland annat en fotografering till en utställning! i går tog jag planet till Norge där jag befinner mig just nu, har haft sånna problem med flyget..

Det började med att planet va försenat några timmar innan dom sa att det vart helt inställt. Dom erbjöd mig en ny biljett & att stanna på hotel över natten, vilket gjorde att jag förlorade en hel dag. Men det slutade inte där.. När jag kom till min första mellan landning i Oslo så var det ca 5h vänt tid, problemet va att det inte gick att hitta någon information för att alla informations ställen var stängda. Resan dom bokade om mig på hade en mer mellan landning och skulle ta längre tid. Jag ringde sas för frågor om mitt bagage då dom sa att jag inte behövde göra något för att det skulle komma till min slut destination. Men när det närmar sig avgång och jag fortfarande inte fått information om gaten så får jag ett samtal.. Dom säger att flyget går nu och att dom får boka om mig på nästa plan, sen la dom bara på så jag förstod ingenting. Jag gick emot utgången där man hämtar upp sitt bagage för att prata med den ända sas infon som va öppen. Där dom säger att min väska är här och att jag behöver Cheka om den, problemet är bara att jag hade två bagage och dom bara hittade det ena. Dom ville inte hjälpa mig göra en anmälan på väskan och säger att det får jag göra när jag kommer fram till min slut destination. Väskan jag fick var helt trasig, så dom gjorde iallafall en anmälan på det, vilket inte va mycket till hjälp då den nästan va omöjlig att rulla..

Nu sitter jag i bodö och väntar på mitt sista flyg, som ska komma 0m ca två timmar. Nu hoppas jag verkligen mina väskor kommer fram tillslut, lovar att uppdatera er snart igen.

XOXO LIPPSY