Inlägg

Lyxiga framtids drömmar

Annons: CrystalBad

Hej på er mina finisar! Jag är äntligen i Sverige igen, men bara för en vecka. Men nu när jag är här kan ja inte undvika att tänka på framtiden. Jag vill verkligen ha ett stort hus & ett måste för mig är ett spa bad. Jag måste ha mina spa dagar, jag älskar verkligen att bada! Mina första tankar var att jag ville ha en vanlig pool, men jag tycker oftast det är för kallt. Så nu har jag suttit och kollat runt efter alternativ & hittade  

SPA BAD där dom bland annat har spa bad utomlands. Så istället för att bada i en kall pool bara på sommaren, så kan man skaffa sig en varm pool som går att använda hela året ut dessutom.Jag har kollat på den här modellen som heter Quality spas, vilket är en av dom mest sålda serier av spa bad. Eftersom dom har tagit dom bästa bitarna från många utav det stora leverantörer. För att den ska kunna passa ett nordiskt klimat alltså med kvalitet och isolering. Dom är energi snåla & mycket tystare än dom flesta spa bad. Det som är mest unikt för just dom är att dom erbjuder ett tillval. Man kan nämligen få inbyggd aromaterapi, vilket är super bra för att bli av med stress. Hur mycket stress har man inte i sin vardag ? Det här får mig verkligen att längta, jag önska att jag satt i en just nu!

Något jag verkligen hade behövt.

För mig så är det något jag saknar i min vardag, då jag växt upp med den här lyxen. Jag har även haft många vänner med spa bad, så lyxigt inser jag nu. Jag har tidigare haft pool & bastu, men inget går att jämföra med det här. Det är en av mina bästa upplevelser.

XOXO LIPPSY