Inlägg

Man kanske måste ta körkort

I samarbete med: AtCenter

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår bra, sista dagen här i ukraina innan jag åker vidare. Ska bli spännande och se vad det blir.

Dagens tankar: Så den senaste tiden har jag tänkt på det här med körkort & att det är något som är bra att ha. Speciellt när man är mitt ute i ingenstans och det ända sättet att ta sig till en mataffär är med bil! Jag har aldrig varit i behov av ett körkort eftersom jag alltid har bott inne i stan/ varit nära till bussen och andra transportmedel. Men nu när jag är i en situation där jag inte har något annat alternativ för att ta mig till närmsta mataffär och är mitt ute i ingenstans där det tar 20 min med bil in till närmsta by. Så kan jag säga på att det har gått i mina tankar… eftersom jag aldrig tänk på det innan så vet jag inte mycket om hur det går till att skaffa körkort! Men jag har hört mig för lite runt omkring och även kollat på nätet. Då jag funnit en sida som ni oxå kan se här  👉🏽 Ta Körkort

På deras hemsida fins det massivs med hjälp, så som körkortsteori även  riskettan och risktvåan, allt är helt enkelt samlat på samma sida. AtCenter håller handledarkurser i Göteborg och Båstad. Boka kurserna enkelt, direkt i mobilen! De har även en digital plattform för övningskörning för alla körmoment du ska träna på inför uppkörningen. Jag har ju planer på att fortsätta jobba i Norge, mitt ute i ingenstans. Så för mig låter det helt perfekt, att allt är samlat på ett och samma ställe är något som sparar tid. Tid är oxå pengar!! Jag har nu insätt att körkort är ett måste, om man älskar att resa, då det kan va det ända alternativet ibland.

XOXO