Okategoriserade

Photo shoot

Det var så länge sen jag hade en riktigt fotografering i studio, jag hade glömt bort hur roligt det är.

Vi började faktiskt med att ta lite höst bilder ute, när det fortfarande var bra ljus. Dom vart super fina, faktiskt dom bästa höst bilderna jag gjort. Väl inne i studion så fotade vi sex olika outfits, både klänningar och underkläder. Hade verkligen inga förväntningar eftersom det var så länge sen. Men dom här bilderna är bättre än alla bilder jag gjort tidigare. Det är så kul när man känner att man äntligen har blivit bättre på något man verkligen lagt ner tid på. Jag försökte även spela in en youtube video till er behind the scenes, men har haft lite problem med minnet på min dator. Så jag ska försöka  lösa det så fort som möjligt.

Nu är det bara 4 dagar med i dag kvar innan jag lämnar ukraina för i år. Det kommer verkligen kännas så tomt. Jag har kommit ännu närmare mina vänner här & sett så mycket nya saker. Jag är så glad att jag tog det här beslutet… Det har gjort mig till en så mycket gladare person. Det här är ett ställe jag mår bra på.

(För mer bilder håll utkik på min instagram @Lippsys)

XOXO LIPPSY