Inlägg

Hur föredrar ni att tillaga eran mat

Annons: Italian Brands

Hej på er mina finisar! Vad tänker ni på i dag?

Dagens tankar: Nytt land och nya vanor, eller vad säger ni? Jag har iallafall lärt mig en hel del utav att resa och uppleva nya saker. Jag har nyligen lärt mig att laga rysk mat så som soppan brosch och speciella dumplings som kallas pelmeni. Det båda har gemensamt när man tillagar dom är att man vill ha plats för att kunna göra det ordentligt. Matlagning blir så mycket roligare med ett ordentligt kök som man tycker om. Jag har haft tre olika lägenheter under min tid här i Ukraina men något som alla haft gemensamt är spisarna ( gas spisar). I Sverige hittar man oftas plattor med touch skärmar eller vanliga plattor, vilket inte riktigt är min grej. Jag älskar verkligen att laga mat på en gas spis, det är en gammal tradition. Så jag kollade runt lite på svenska hemsidor och hittade Italian brands som då har ett brett urval. Dom har något som heter Nostalgie, det är spisar som är skapade med en elegant design och modern teknologi. Det fins även speciella tillval av installationen av alla deras spisar. Dom kommer i flera färger och storlekar, de delar även med sig om tips och trix angående gas installation. Eftersom det är något alla inte är vana med i Sverige så tycker jag verkligen det är något ni borde läsa vidare om, gå in på hemsidan och klicka er in på dom frågor ni vill ha svar på. Jag vart väldigt intresserad av allt det här då jag i framtiden vill ha ett kök jag älskar att vara i.Det är ett av mina snara framtidsmål. Så vad säger ni, Vad vill ni ha i erat nuvarande eller framtida kök? Det kanske är något att börja tänka på om ni inte redan har gjort det.

XOXO LIPPSY