Okategoriserade

Min nya kärlek

Hej på er mina fina, hoppas att allt är bra med er!

Jag har iallafall haft en härlig dag & fått mycket gjort. Det började med ett besök på en tatuerings studio, där jag skaffade mig en ny tatuering. Jag har tänkt på att skaffa den i cirka ett år nu, det vart en text på ryska! Kärlek och ett litet hjärta efter. Kan säga att tatueringen är min största kärlek just nu, känner mig så glad. Efter det så åkte jag direkt till kliniken för en behandling mot min acne igen. Om ni kollat på min youtube kanal så har ni sätt att jag gör allt för att få bort den. Ni har även fått följa med mig på allt som ni kanske har missat här på bloggen den senaste tiden. Dagens behandling vart Rejuran s – det är något som sprutas in i ansiktet på dom områden som man har problem med. Det blir andra gången för mig nu, så jag hoppas verkligen att jag kan få leva med en fin hud snart.

Dagarna här har gått så snabbt, dom bara försvinner. Jag har verkligen försökt göra allt för att ni ska få en insyn i mitt liv här. Genom alla mina kanaler så som Instagram, youtube och tiktok.

( här kommer lite bilder från dagens kul) XOXO LIPPSY