Inlägg

Läppförstoring

Annons: Göteborgs Plastikkirurgiska Center

Dagens tankar: Jag är så trött på att göra läpp fillers hela tiden, det går bara ut eller flyttar på sig. Så jag har kollat runt lite, på om det fins några andra alternativ. Då det hade varit en livsförändring för mig och många andra jag känner. Tillslut så hittade jag en klinik i Göteborg som då heter – Göteborgs Plastikkirurgiska Center. Dom har en hel del olika behandlingar där så som bröst förstoring och bröst förminskning. Men jag hittade även något om Läppförstoring alltså inte läpp fillers. Så jag kollade självklart upp det. Dom gör någon typ av fett-transplantation, där tom tar fett från en annan del av kroppen och flyttar till läpparna. Jag kollade även upp priset vilket var 25000kr, vilket är mer förståligt eftersom det är en mer permanent lösning. Tänk att slippa besöka en fillers klinik för att sticka nålar i läpparna flera gånger per år. Det låter iallafall som något för mig, något jag hade kunnat tänka mig.

Det fick mig att läsa vidare på deras hemsida, om fett sugningar. Så istället för att göra olika operationer kan man då istället flytta fettet från oönskade ställen till där man vill ha det istället. Vilket jag tycker låter mycket mer praktiskt. Det är jätte bra att det fins eftersom så många mår dåligt av överskotts fett, vilket kan komma som en sjukdom för vissa. Att man kan ta bort det ohälsosamma fettet ifrån kroppen är verkligen något som borde pratas mer om.  Men det är även flera som använder det för att bara flytta till mer önskade ställen som sagt.

Överlag har jag lärt mig en hel del nytt från deras hemsida, har iallafall något att tänka på nu angående läppförstoring. Gå gärna oxå in på deras sida och kolla runt lite om det är något ni tänkt på eller bara är nyfikna. Det spelar egentligen ingen roll om du kanske inte bor i Göteborg. Jag är alltid i Stocholm men jag skulle inte ha något emot att ta en weekend där.

XOXO LIPPSY