Inlägg

Lägenhet i Stocholm

Annons: Hyresmäklaren

Vem letar inte efter en lägenhet i storstan?

Jag har så många gånger letat efter en lägenhet, utan något resultat. Man tröttnar tillslut för att man verkligen måste hålla koll dagligen flera gånger, det går så snabbt. Jag har även provat att lägga upp olika annonser på Facebook sidor om att jag sökt lägenhet, men aldrig kommit vidare till något bra. Jag har helt enkelt gett upp flera gånger och inte kommit någonstans. Jag har varit inte på många hemsidor där dom försökt sälja fejk lägenheter i stan för ett bra pris. sen när man har hört av sig angående en annons så har dom ringt mig. Jag har varit med om några konstiga samtal till exempel en man säger att jag får bo i hans lägenhet emot att jag dejtar han pga att han gjort slut med sitt ex och att hon nu måste flytta ut. Så har jag även fått massiv av spam mail av dom här sidorna..

Men nyligen så sökte min kompis en ny lägenhet, så jag försökte hjälpa henne. Det var då jag hittade den här sidan  Lediga Lägenheter Stockholm
Där kan du registrera dig till deras bevaknings tjänst där dom skickar ett mail till dig när en ledig lägenhet dyker upp. Det fins både första och andrahands kontrakt. Dom har många möjligheter både till lägenheter till student rum eller bara ett rum. Jag tror att dom har något för alla. Det är en pålitlig sida där all information är äkta, allt från kontrakt till lägenheter. Så lova mig nu att ni går in där och registrerar er, vad har ni att förlora? Om ni söker lägenhet!

Just nu så befinner jag mig inte i sverige, men som sagt så använde jag deras sida för att söka till min vän. Vilket har funkat jätte bra. Hittills har hon fått några mail om olika lägenheter, så nu är det bara att välja.

XOXO LIPPSY

( Här har ni bilder från min dröm lägenhet, så mysig)