Okategoriserade

halloween kaos

Omg, jag hade nästan glömt att det snart är halloween..

Hur ser era planer ut? Jag funderar fortfarande på vad det blir för outfit i år. Det blir svårt att överträffa förra årets halloween planer, då det vart Harley Queen & Jokern. Vi fick till och med största mitt uppslaget i en tidning & var med i minst 5 andra. Det var verkligen så kul, vill göra om det igen. Men med en annan outfit, som måste överträffa föra årets kostym.

Anledningen varför jag såg att det va hallowen, var pga en mail inbjudan till ett event. Sen så jobbar jag med en ny onsdags klubb på Stureplan, där vi oxå ska ha ett halloween tema den 3dje november. Så det betyder att jag behöver ha minst två outfits..

Önska mig lycka till, och jag hoppas ni oxå hittar på några roliga hallowen planer.
Här kommer lite inspo till er..

XOXO LIPPSY