Inlägg

Spa dag med bästatandblekning

Annons: Bästtandblekning

Hej på er mina fina, vad har ni för planer i dag?

Jag har en hemma spa dag, det är något man måste ha ibland. Kanske göra en ansiktsmask eller en tandblekning, eller varför inte lägga några gurkskivor  på ögonlocken. Jag gillar inte riktigt att gå till en klinik för att bleka tänderna, utav min erfarenhet så ilar det alltid jätte mycket efter en tandblekning. Det var även en obehaglig erfarenhet. Så jag skulle rekommendera er att prova göra som mig. Jag vet att det fins många alternativ där ute, då jag har provat en hel del. MEN nu har jag hittat en sida som heter BÄSTTATANDBLEKNING  och jag tycker dom är jätte bra. Dom rekommenderar dom bästa märkena och som även har ett mycket bättre pris än i en klinik. Dom hittar dom bästa produkterna till lägsta pris. På deras sida kan du även hitta olika typ av tips & trix för att bleka tänderna med saker man kan ha hemma och även hur man håller tänderna vita efter en tandblekning.

Dom berättar även vad man helst ska försöka undvika för mat och dryck. Till exempel kaffe, vin & läsk. Man ska försöka dricka allt med sugrör som jag gör, då blir tänderna inte lika påverkade. Dom berättar även vilka produkter som ger dig ett långsiktigt resultat och vilka som har en mer kortsiktigt resultat. Något som är helt nytt för mig är en tandbleknings penna, som jag precis läste om på deras hemsida. Det funkar tydligen som en påfyllning av din nuvarande tandblekning, för att kunna underhålla den. På deras sida kan du även hitta information på vad som skiljer sig mellan alla kit, då dom alla nästan ser lika dana ut så kan det vara svårt. Men hos dom får ni hjälp med allt.

Jag gjorde en YouTube video för något år sen där jag blekte tänderna och provade lika olika produkter, vet inte om den är kvar. Men min erfarenhet har varit väldigt bra med tandblekning hemma, snabbt och enkelt. Det viktigaste är ju att hitta en bra produkt som inte skadar dina tänder, så innan ni gör något gå in på deras hemsida och få all information om tandblekningen ni behöver.

Hur snyggt är det inte med ett vitt lysande leende! Jag tycker det är ett sånt attraktivt drag.

XOXO LIPPSY