Okategoriserade

färgglada höst bilder

Hej på er mina fina! Nu är hösten här, det är verkligen så vackert. Så jag tänkte dela med mig utav min härliga söndag. Med massa färgglada bilder & löv 🍂.

Igår var en fantastisk dag, Milana kom hem till mig & åt frukost. Det vart kanelbullar och varm choklad. Sen vart det en lång promenad genom parken, Milana ville visa mig lite nya platser för i år. Hösten är så mycket vackrare här i Kiev, dom har folk som spelar olika instrument och sjunger. Vackra tavlor överallt och även mini ponnys. Men en sak som jag inte gjort något annanstans är att dricka varmt vin med frukter, medans jag gått runt i parken & lyssnat på musik. Den känslan går inte att beskriva.

Min tid här i kiev har varit helt underbart, jag känner mig äntligen hemma. Men om en vecka så flyger jag vidare till nästa destination, så håll er uppdaterade för att inte missa.

XOXO LIPPSY