Inlägg

Lyx drömmar

I samarbete med poolgiganten
Hur drömlikt ser inte det här ut!?
😍

Jag har alltid drömt om att ha en fin villa i ett fint område med en härlig utsikt & en underbar pool. Vad är en villa utan pool?

Kolla gärna in bilderna här under för att förstå vad jag menar och även för att drömma er bort. Eller ni kanske faktiskt redan letar efter någon som kan hjälpa er inför pool valet i sommar ? Det är aldrig för tidigt för planering, perfektion kräver någon som har koll på läget och man kan lita på till hundra procent. Därför tycker jag att ni med hjälp av dom, ska börja planera redan nu.

Jag vet iallafall, att när jag en dag uppnår min dröm så ska jag definitiv kontakta poolgiganten. Dom har över 30 års erfarenhet (Det är en stor trygghet om ni frågar mig) och dom har även marknadens bästa pool stomme. Vad är en pool stomme kanske ni tänker ? Det är själva grunden till poolen. Den har en kärna av betong & armering och är tillverkad i Tyskland av bästa & högsta kvalitet. Både längden, brädden samt djupet kan man göra efter era önskemål & drömmar.

( Anledning varför jag valde att skriva ett inlägg om just detta, är för att jag vill inspirera andra till att följa sina drömmar. Jag valde specifikt detta ämne för att det är en av mina personligen största drömmar)

Men nog om drömmar… Om ni läser det här & faktiskt är intresserade av att göra drömmen till en verklighet, så passar det här er perfekt. Så jag ska dela med mig lite mer här under 👇🏽 Av all information jag har fått tag på om Poolgiganten.

Själva pool storleken kan man välja själv (som jag informerade er om innan) , beroende på själva tomtens storlek osv. Deras pooler är av bästa kvalitet och dom har även super bra service. Dom är noga med att skräddarsy jobbet efter erat mål & drömmar. Dom tar inga snabba genvägar som dock många andra företag kan göra… ( Aldrig kul när man läger ner all sin tid & pengar på sina mål). Medans poolgigantens välanpassade pooler håller 50-100 år fram över. Då kanske ni även undrar om vad det är för olika priser dom erbjuder ? Deras nummer finns på deras hemsida, så det är bara att ringa dom. Så kommer dom svara på alla era frågor, dom kommer gärna ut på ett hembesök till sina kunder för att göra allt så personligt som möjligt