Okategoriserade

Utsikten från toppen

Hej på er mina finisar, hur mår ni?

I dag så har vi strålande sol & jag hoppas verkligen att vädret håller i sig. Tänkte nämligen ta en tur upp till toppen när jag slutat för att se solnedgången. Det är verkligen så magiskt vackert. Det tar ca en timme att komma upp och det är inte så jätte kul om det regnar och blåser.

Men jag måste bara berätta en sak för er, som precis hände på jobbet. Det kom fram en kvinna till mig i receptionen och frågade hur jag mådde…. Det kändes väldigt konstigt eftersom att hon inte hade några frågor alls eller ville boka något. Hon började därefter prata om manifestation … så som att om man tänker något eller tror på något tillräckligt mycket så blir det så. Hon höll på att prata ganska länge om det och när man bara lyssnar på det så känns det overkligt. Men under dagen när jag har tänkt på det, så kan jag till en viss del tro på det.

För enligt mig så fins det ingen gud som kan göra något för dig, det är bara du själv. Så jag har alltid trott på mig själv och dom saker jag vill göra & det är så jag alltid har lyckats med saker i mitt liv. För när jag väl har bestämt mig för något så har det alltid blivit av. Så det är något jag definitivt kommer tänka vidare på, bara positiva tankar och leva i nuet för att göra allt för att inte förstöra för mig själv. Ha en underbar dag nu mina underbara.

(Här är lite av utsikten på toppen)
XOXO LIPPSY