Inlägg

Tända ljus

Sponsrat inlägg i samarbete med Lempaz

Nu är det tid att tända ljus hemma

Nu kommer den lite mörkare årstiden snart. Hösten är här med sin krispiga luft och soliga dagar. det är så härligt tycker jag.

Kommer ni ihåg när man började skolan och fick köpa bokpapper, fick en ny ryggsäck och kanske ett pennskrin. Den känslan får jag alltid på hösten. det är som att året börjar när höstterminen börjar. Det är lite märkligt egentligen, den känslan borde ju komma i januari när året börjar. Bokpapperskänsla kallar jag det för. Den där nystarten som kommer på hösten. det känns som att man kan ändra sitt liv precis hur man vill i början av hösten.

Samma sak med min lägenhet. Jag älskar att inreda och det vet jag att många andra också gör. Nu när vi går mot mörkare tider så kan man tända ljus igen och det är så himla mysigt. Jag har många ljusstakar hemma som jag växlar mellan och nu har jag hittat ännu fler jag vill ha på https://lempaz.se/.

Jag har insett att man kan ha ljusstakar precis överallt. Hängande ljusstakar som på bilden till vänster , då kan man hitta många ställen att hänga på. Använd fantasin och kolla runt i ditt hem. Jag lovar att du kommer hitta många ställen att sätta upp ljusstakar på.

På bilden högst upp ser ni en utav mina nya favoriter, Ljusstake Ten, som ger en så otroligt lyxig känsla. Jag bara måste ha en sån! Den lilla ljusstaken Pinya på bilden nere till höger är perfekt på en byrå och också en så himla bra present när man går bort på middag.

Nu är det snart jul, det är faktiskt bara lite över tre månader kvar. Planera köpen av julklappar redan nu, vem skulle inte bli glad för en trendig ljusstake?!

Det finns alltid plats för en ljusstake!