Okategoriserade

Det senaste

Hej på er mina fina, nu var det ett tag sen jag skrev något personligt här i bloggen. Hoppas ni mår bra! Jag tänkte iallafall dela med mig lite utav det senaste uppdateringar i mitt liv.

Just nu så befinner jag mig i ukraina, och om ni har sätt min senaste YouTube video så har ni oxå fått se min lägenhet där jag bor just nu. Jag har lämnat Sverige bakom mig då jag vill ha ett riktigt liv, inte behöva vara någon annan för att smälta in. För om man är sig själv i Sverige och sticker ut, så har man många emot sig. Nu var det 3månader sen jag var i Sverige, och jag känner mig äntligen fri. Jag kanske har missat en massa event och har två/tre saknade vänner kvar, men det får vara så.

Nu kanske ni undrar vad jag gör om dagarna och hur mina framtidsplaner ser ut. Jag kan börja med att berätta om min bästa vän Milana som bor här i kiev, vi träffades 2017 i tävlingen Worlds Next Top Model. Ända sen dess har vi haft kontakt, vi sågs senast förra året när jag oxå var här och hälsa på. Vi har verkligen haft super kul här dom senaste 19dagarna tillsammans, god mat, utekvällar & shopping. När det gäller mina framtids planer så tror jag att jag kommer stanna här tills slutet av October tidigast, sen blir det tillbaks till Norge där jag har jobb som väntar. Så nu ska jag bara fortsätta njuta av nuet & göra saker för mig själv.

XOXO LIPPSY