Okategoriserade

Är vi utseendefixerade?

Att vara med olika skönhetstävlingar ger en viss självförtroende.

Man tänker att står jag här och tävlar i skönhet så innebär det också att jag ser väldigt bra ut. Detta stämmer i flera människors ögon. Det är inte bara kvinnor som tävlar i skönhet nuförtiden. Även män har börjat bry sig mer och mer om hur de ser ut.

En av dem som verkligen bryr sig om hur han ser ut är bloggaren och influenser Dogge Doggelito som bloggar på samma portal som mig. Vi både är elitbloggare på bloggportalen blogbiz.se

Tex så har Dogge gjort en hårtransplantation för att inte tappa hår och behålla sin ungdomlighet. Jag själv tappar inte hår då jag är kvinna. Jag tänker mycket på vad jag äter och äter inte vad som helst. Detta gör säkert Dogge också dvs tänker på vad han äter.  Förutom hälsa så är det också bra för själen om man tex kolla in hos konstnären och webbutvecklare som kommer börja sälja kaffe och te online.

Nu ska han dessutom ge ut en ny skiva tillsammans med Dr Alban som är en känd svensk sångare och f.d tandläkare.

Det finns även män som tänker mycket på hur deras kroppar ser ut. Tex män med för stora bröst dvs med mer fett än muskler är inte så roligt och dessa genomgår då en operation som kallas för gynekomasti som många inte har hört talas om.