Okategoriserade

Jag har fått nog

Jag har haft så mycket otur den senaste tiden.

Jag har varit sjuk i snart en vecka, bara legat i sängen och sovit. Som tur är det inte crona viruset, jag har testat mig.

Men jag känner att jag är så less på allt just nu… jag orkar inte bry mig om allt som händer runt omkring. Jag har skapat mig själv en egen värd, som ingen kan komma in i. Jag vill bara bort här ifrån, jag trivs verkligen inte här i Sverige.

Det jag inte gillar med Sverige är mycket, som maten, vädret och människorna. Det fins helt enkelt inget här för mig att göra. Så snart ska jag bort här ifrån, flytta och skaffa ett jobb utomlands. Det är det ända jag vet just nu.

Lovar att jag fortfarande kommer uppdatera er och mina andra sociala medier, vart än jag är!!

Men jag ska inte ljuga, jag har börjat uppdatera allt mindre än vanligt. Men det är för att jag känner mig helt tom just nu,  jag måste hitta mig själv igen. Jag måste välja det liv jag vill leva. Det fins så många möjligheter för att skapa ett helt nytt liv, vart man vill bo och vilket jobb som funkar bäst. Sen som jag även skrev i ett tidigare inlägg så kan man skaffa en ny identitet, ansöka om att byta alla namn så som för och efter namn. Men det tar tid och kräver pengar då man måste betala för att ens göra en ansökan. Man måste även byta pass & id kort när det är genomfört…