Okategoriserade

Update

Godmorgon på er mina fina!

Just nu sitter jag här  med en energi dricka, på jobbet. Har letat efter den här smaken så länge, det är Burn apple & Kiwi. Dom hade den i Sverige för länge sen men dom slutade tyvärr.

Jag kommer sitta här till 21:00 ikväll, de blir väldigt mycket jobb. Men det känns bra, speciellt att komma bort från allt hemma. Jag har bara mobil tid på 42 minuter per dag sen jag kom hit, då jag bara ställer alarm och stämplar in På jobbet. Känner mig så fri, om man jämför med livet jag hade i Sverige. Men just nu så har jag inte riktigt ett ”liv” i Sverige längre då jag inte har något där att göra eller en lägenhet.  Så nästa steg är att planera vad jag ska göra efter denna säsong, vart jag ska åka. För just nu är det här det närmsta jag kan kalla hem. Jag trivs verkligen här, det känns som jag kan va mig själv.

Jag sitter i receptionen och tar emot kunder och bokningar för en camping plats och resturang mitt ute i ingenstans, men naturen och miljön är så vacker. Jobbar ca 13h om dagen, men det är bara tillfälligt nu under sommar säsongen