Okategoriserade

Hackad Instagram

Jag är så trött, då ja har lagt ner minst 6h om dagen konstant dom senaste åren! Jag har gjort dagliga uppdateringar på instagram och nu är mitt konto hackat, jag kommer inte ens i kontakt med Instagram. Det har gått över en vecka nu, utan någon framgång i att få tillbaka det.

Jag vet inte ens om det är någon ide att göra ett nytt konto. Det känns nästan som slöseri med tid. Är det någon utav er som har ett tips?  Vad ska jag göra

Så nu måste jag sitta & maila företag angående vad som har hänt, i hopp om att dom förstår.. Det är så mycket av mitt jobb & tid som bara är borta!!

nstagram är en gratis mobilapplikation för fotodelning och ett socialt nätverk som lanserades i oktober 2010. Applikationen skapades ursprungligen av Kevin Systrom och Mike Krieger. Namnet är en kombination av “instant” och “telegram” och applikationen är helt gratis för såväl Android- som Iphonetelefoner.