Inlägg

Tjäna pengar på bloggen 5 tips

Hur gör man för att tjäna pengar på bloggen och leva heltid på den?

Det är inte alltid lätt att kunna hitta en härlig hobby och sedan kunna leva på denna hobby. Det finns folk som älskar att måla och lever på sin konst. Det finns folk som älskar att sjunga och tjänar miljoner på sin musik.

Vi vill alla tjäna pengar på det vi tycker är roligast här i livet. Vad vi än gör så kostar det också pengar. Allt drar el och det går åt energi hela tiden så länge som vi lever. Något man bör tänka på när man har en hobby är också att tänka på vilken energi man använder så att man kan få en lite billigare el och kan lägga pengar på sin hobby i stället. Tex Göta energi har både bra priser och bra avtal.

Du kommer kunna spara mycket pengar och då kanske kunna satsa mer på det du brinner för tex bli morgondagens bloggkändisskap. Blir du en känd bloggare kan du också tjäna så mycket mer pengar på din blogg. Så spar på elen och satsa på något du brinner för i stället är ett bra tips.

tjäna pengar

Hur kan du då tjäna en slant på att blogga?

  1. Skriv långa bra texter så att din blogg kommer högre upp på google än andra bloggares inlägg. För ju längre texter du skriver desto mer konkurrerar du ut dina konkurrenter. Du ska även ha med högupplösta bilder som jag visar längre upp i detta inlägg.
  2. Sprid din blogg i olika sociala medier och gå med i olika grupper så att du kan dela dina blogginlägg där.
  3. Anlita en agent som sköter dina sponsrade inlägg så att du kan fokusera på att blogga. För har du en agent så anses din blogg också vara mer värdefull. Man kan jämföra det som att en sångare har en agent som sköter vissa saker. En sångare tex Madonna ringer inte runt själv för att boka in sig själv.
  4. Ha tålamod för en blogg växer med tiden och en domänadress blir värdefullare ju äldre den blir.
  5. Du kommer använda mycket el och energi när du bloggar då allt går med ström så då kanske du förstår varför detta inlägg då handlar om just energi.

Det finns många tips man kan ge folk som vill göra en industri av sin hobby. Det finns även bra tips till den som är skådespelare hur de kan göra för att kunna leva gott på pengar som kommer in från olika filmer. Alla blir inte elit inom sina områden. Du behöver ej bli bäst på ditt område för att kunna leva på din hobby. Om bara den bästa fågeln sjöng i skogen skulle skogen bli väldigt tyst.

Det som kanske inte kräver energi är om du är konstnär dvs el för penslar, färg och duk har inget med energi att göra. Om du ska dessutom jobba kvällar så behöver du tända lampan för att kunna måla och då kommer Göta energi in här också för att hjälpa dig på traven.