Okategoriserade

Som bloggkändis krävs en egen chaufför

Något som är viktigt för att hinna med så mycket som möjligt är att ha en egen chaufför.

Tänk dig när man blir inbjuden på olika event och inte hinner parkera och gå från parkeringen till olika event. Det bästa är då att ha en chaufför som kör fram bilen dit du ska. Sedan ska chauffören medans du är på eventet ordna med små jobb åt dig däremlellan.

Din bild ska då aldrig gå sönder därför är det viktigt att hos Volkswagen Haninge reparera bilen när det väl behövs. Detta kan din chaufför få som en tjänst av dig. En chaufför ska inte bara vara chaufför utan ska göra mycket saker under tiden. Tex besöka kemtvätten och bära dina väskor. Ska följa dig till porten och ta av din jacka.

Väl hemma ska samma person laga din mat och städa åt dig. Varje morgon ska han stå med bilen utanför din dörr och du ska aldrig behöva promenera från en parkering. Du ska inte ens vara i kontakt med någon parkering någonsin. Varje fel hos bilen ska han se till att den lagas.

Du kan då också äga flera olika bilar och aldrig behöva ta körkort. Fast att ha en egen körkort är att rekommendera för allmänbildningens skull.

Har du tex gäster inbjudna till ditt hem så ska chauffören hämta och lämna dina gäster. Ska de sova över hos dig ska du ha gästrum eller gäststuga som de kan sova i. Du ska aldrig behöva hjälpa dem med något medans de sover hos dig. Vill dina gäster dig något får de ta det med din butler eller chaufför. Livet ska vara enkelt och organiserat. Detta är inga svåra eller avancerade saker utan detta är hur livet kommer att se ut så fort man får ordning på sin ekonomi.

Många människor har hjälp i dag i form av städning och andra saker. Tänk bara på när man går ut och äter så kostar det mer än om du skulle ha en kock anställd på heltid som gör din frukost, lunch och middag.