Okategoriserade

Vackrare natur får man leta efter

 

 Jag tänkte bara berätta för er hur vackert det är här. Just nu befinner jag mig på torghatten i Norge, jag har redan varit här i två månader. Jag har en månad kvar innan jag reser vidare till nästa destination. Håll er uppdaterade för att veta vart.

Jag har jobbat varje dag sen jag kom hit, ca 12h om dagen. Så det blir inte myket tid över för annat, så som att ta nya bilder till Instagram eller att spela in videos till youtube. Men nu från den 15de kommer jag jobba lite mindre, så jag tänkte försöka spela in en video till youtube så att ni oxå kan få se naturen här,  och även ta lite fina

  Jag sitter i receptionen hela dagarna och får se mycket, så som många äldre par med matchande kläder. Det är så gulligt! Det jag gillar med folket här är att dom värkar vilja hitta på saker tillsammans. Aktiviteter, så som att gå en tur upp till fjället eller bara spendera tid med varandra utanför hemmet. Något jag inte ser väldigt ofta i Sverige! Så nu ska jag fortsätta jobba, glöm inte att kolla in bloggen då och då får nya uppdateringar!

XOXO LIPPSY