Inlägg

Ska man ta körkort ?!

(I samarbete med Trafiko)

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår bra, väldigt trött pga allt jobb den senaste tiden. Men nu va det ett tag sen jag uppdaterade er.

Så den senaste tiden har jag tänkt på det här med körkort & att det är något som är bra att ha. Speciellt när man är mitt ute i ingenstans och det ända sättet att ta sig till en mataffär är med bil! Jag har aldrig varit i behov av ett körkort eftersom jag alltid har bott inne i stan/ varit nära till bussen och andra transportmedel. Men nu när jag är i en situation där jag inte har något annat alternativ för att ta mig till närmsta mataffär och är mitt ute i ingenstans där det tar 20 min med bil in till närmsta by. Så kan jag säga på att det har gått i mina tankar… eftersom jag aldrig tänk på det innan så vet jag inte mycket om hur det går till att skaffa körkort! Men jag har hört mig för lite runt omkring och även kollat på nätet. Då jag funnit en sida som ni oxå kan se här

👉🏽  https://trafiko.se/risktvaan 👈🏽

På deras hemsida fins det massivs med hjälp, så som körkortsteori även  riskettan och risktvåan, allt är helt enkelt samlat på samma sida. Trafiko håller handledarkurser med handplockade lärare runt om i Sverige. Boka kurserna enkelt, direkt i mobilen! De har även en digital plattform för övningskörning för alla körmoment du ska träna på inför uppkörningen. När du gått någon av deras kurser får du tillgång till plattformen helt gratis. För mig låter det helt perfekt, att allt är samlat på ett och samma ställe är något som sparar tid. Tid är oxå pengar!! Jag har nu insätt att körkort är ett måste, om man älskar att resa, då det kan va det ända alternativet ibland.

Som när den här bilden togs, då va jag helt själv i La. Jag hade en lång to do list på platser jag ville fota, men utan en bil så skulle det varit omöjligt att hinna med alla fantastiska platser! Som tur är lärde jag känna en tjej som tur var hade körkort och bil som oxå ville fota. Men det är inte alltid man har tur som den gången.

XOXO LIPPSY