Inlägg

Mitt Tips

i Sammarbete med Fyndiq

Hej på er mina fina, hur mår ni?

Jag jobbar väldigt mycket med annat just nu, jobbar 13h om dagen. Ska berätta lite mer om det i kommande inlägg. Men det är därför jag har varit lite sen med att uppdatera er.

Men i dag tänkte  jag  tipsa er om en sida som heter fyndiq. Där har dom verkligen allt, från sport och fritid till skönhet och hälsa. Mitt favorit område är då skönhet och hälsa, då dom har min favorit parfym från juicy couture (viva la juicy) för bara 629kr då original pris ligger på 900kr. Såg precis att dom har massa ansiktsmasker och roliga tillbehör för mycket billigare priser än det man spontan köper i butik.

Just nu är jag ju i Norge tills september & där jag befinner mig fins verkligen inga affärer, så jag är super glad att jag då istället kan sitta och kolla på fyndiqs hemsida. Om ni oxå är sugen på att kika lite på den så lägger jag in en länk här Hälsa & skönhet

Det är helt perfekt! Då jag jobbar väldigt mycket så skulle det va skönt med några ansiktsmasker till kvällen. Lite spa tid förtjänar alla ibland.

lite mer om fyndiq: Dom är Sveriges största marknadsplats för fynd, då dom nästan har allt man kan tänka sig. Även om man är ute efter lite pyssel, diy för att slå in ett paket eller om man behöver lite nya kläder att fylla garderoben med. Men det bästa är ju deras priser på allt.

Jag har suttit och kollat igenom deras sida i över en timme nu, jag hittar så mycket saker jag skulle vilja klicka hem.Men som jag nämnde tidigare så har dom min favorit parfym för bara 629 kr som jag faktiskt redan klickat hem, så jag tänkte lägga in en bild på den här under.