Inlägg

Vart jobbar du?

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Bromma kontorshotell

Har du tänkt på att skaffa ett kontor eller letar du kanske redan efter ett?

I Brommas lokaler finner du en harmonisk och kreativ miljö att jobba i som företagare eller entreprenör för att få ditt företag att växaDet ligger nära till det mesta, du kommer snabbt in till stan och Bromma flygplats, hur smidigt som helst. Enkelt att ta sig dit kommunalt eller med bil, enkelt att parkera, enkelt att jobba.  Om du skulle vara shopping sugen på rasten eller behöva något till jobbet så är det även nära till Bromma Blocks.

Det bästa med att hyra arbetsplats på ett kontorshotell är att allt ingår.

Det fins 4 kök, lounger och samtalsrum som erbjuder stora möjligheter till ett spontant möte eller bara lite avkoppling från jobbet. Förutom att ni som hyr kontor ska vara välkomna varje dag så tar dom även emot era besökare och kunder. Oavsett om ni har hund eller inte så passar det, då dom har hund fria våningsplan och även platser som tillåter din hund att vara med på jobbet.

Som hyresgäst så får du gratis tillgång till gemensamma köksutrymmen för att äta och värma din mat, du hittar även kaffe och te samt fika på torsdagar. Det blir inte enklare och mer flexibelt än så här! Om ditt företag växer och behöver fler platser så kan du hyra ett större rum. Om behovet är att ni blir färre, ja då hyr du ett mindre rum. Att hyra kontor för ditt arbete är så otroligt smidigt, det enda du behöver tänka på är att ta dig dit för att sätta igång med det du har planerat för morgonen, så sköter det mesta sig själv

Är du o behov av att hyra en lokal för din verksamhet så spana in Deras kontorshotell i Bromma (stockholm) och hör av dig till dom för ytterligare information