Okategoriserade

Vad hadde ni gjort

Nu har jag suttit i karantän i cirka tio dagar, det har faktiskt inte varit så tråkigt. Då jag har haft massa att göra med mina sociala medier och annat jobb. Jag har även strykit alla mina kläder jag hade i resväska, haft lite spa tid med ansiktsmask och hårmask. Nu är det äntligen dags för att börja jobba, nu är ni säkert nyfikna på vad jag ska jobba med. Jag ska jobba i en reception och lite med resturang, sen fins det säkert andra saker jag kommer att göra. Eftersom planen var att jag redan skulle varit här i maj kommer jag stanna här lite längre än planerat, så om det fins jobb kommer jag stanna september ut.

Jag kommer nog inte ha lika mycket tid för mina sociala medier som vanligt eftersom jag ska jobba så mycket jag bara kan. Men jag ska försöka spela in en youtube video där jag visar er allt. Där jag jobbar och hur jag bor samt hur miljön ser ut. Så håll er uppdaterade!! (bjuder på en bild av den härliga utsikten så länge)

XOXO LIPPSY