Okategoriserade

NYA ÄVENTYR

Hej på er mina underbara!! Gissa vart jag befinner mig?

Just nu är jag i Norge rättare sagt Oslo, jag är på ett karantän hotell. Det är lag på att man måste sitta i karantän i cirka tio dagar innan man kommer ut. Jag skulle va på ett helt annat ställe men jag fastnade här då jag missade planet vidare, hade bara en timmes mellanlandning. Först skulle jag komma in i landet och det tog tid eftersom dom skulle gå igenom mina papper, då Norge egentligen är stängt så behövdes det special tillstånd osv.

Det här är andra gången jag åker in, första gången hade jag otur och fick åka tillbaka eftersom mina papper inte vart godkända. Efter dom kollat igenom mina papper så behövde jag ta ett till Pcr test, fast jag två timmar tidigare tagit ett i Sverige. Sen skulle jag Cheka om min väska, men jag hann inte så långt eftersom flyget jag skulle ha tagit gick precis när jag fått svar på testet. Snacka om otur…

Jag fick en ny flygbiljett av Sas tills dagen efter, så  jag fick åka till Oslos karantän hotell där jag trodde att jag bara skulle stanna en natt. Men tydligen var jag tvungen att vara kvar här tre nätter för att sedan ta ett till test som jag får svar på dagen efter. Så jag ska bo kvar här i fyra nätter och jag har en natt kvar här, sen kan jag åka vidare dit där jag ska jobba. Men även där behöver jag sitta några dagar till i karantän, innan jag äntligen får börja jobba. Det ska bli så kul, jag ser verkligen fram emot det här.

Jag har precis gjort en youtube video, hur en dag i karantän ser ut här i Norge. Så om ni vill se lite mer om det jag skrivit så borde ni gå in och kolla på den. Det kan ni göra HÄR

XOXO LIPPSY